Kunskap är till för att delas

Dump_pagefair

I kväll, strax efter att nyheterna hade börjat, snubblade jag över denna länk. Nyheterna på tv tog slut allteftersom jag skummade igenom rapporten från PageFair. Och klart står att olika adblockers i mobilerna kommer att stöka till det ännu mer för marknadsförare. Just nu finns det ett 50-tal olika varianter att ladda nere till mobilen. Mest för att konsumenterna inte vill ha annonser i sina mobiler, också! Det blir avgörande för om du kommer ha dina kunders respekt i det digitala livet. Eller inte! Så se till att äga din egna kanal till kunderna så slipper du garanterat problemet med andra som vill bestämma över ditt innehåll. LÄS!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *