Mobilen i första hand

Mobile-is-the-New-First-Screen-blog-banner-01-3

Vilket egentligen är självklart när man vill veta eller ta reda på något, alternativt hålla sig uppdaterad. Då vill man ju göra det nu, på en gång och där man står – eller går. Enligt en rapport från Google sker idag majoriteten av sökningar i mobilen istället för datorn eller plattan. Enligt en färsk undersökning från AppAnnie (läs den här) så har också tiden man befinner sig i en eller annan app fördubblats under de senaste två åren. Och tiden man spenderar i en och samma app har under samma tid ökat med 35%. Så nog är det tveklöst att appar idag är ett naturligt inslag i folks mediakonsumtion. Så till den milda grad att tiden man spenderar med sin mobil har gått om tv-tittandet.

Alla företag är i nöjesbranschen

Men det förpliktigar också. Innehållet måste vara relevant och trovärdigt men samtidigt också intressant och gärna underhållande. Annars åker din app ut ur kundens mobil. U-Tribe har inte bara en unik plattform som gör att du äger din egen kanal, eller app om du så vill, vi hjälper också till med att skapa innehållet. Alla pratar om content som om det vore det enda saliggörande i mötet med kunden. Enigt vårt sätt att se det så har respekt för mottagare alltid varit viktigast. För det är ju som någon så vist sagt; ”All kommunikation sker på mottagarens villkor”. Det gäller i högsta grad även i mobilen!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *