Microsoft tänker som vi

microsoft-windows_00420837

För några veckor sedan köpte Microsoft upp LinkedIn 26,2 miljarder dollar. Med dess 433 miljoner medlemmar innebär det att de betalar runt 500 kronor för varje person som är med i nätverket. Och motivet är enkelt. Framöver tänker de kräva en LinkedIn-profil för att du ska kunna använda Windows, Word, Skype, Outlook samt andra Microsoft-produkter och tjänster – precis som du idag behöver ett AppleID för att kunna använda Apples olika produkter och tjänster.

Ta kontroll över din sociala närvaro.
Samtidigt bekräftar Microsoft det vi på U-Tribe hävdar är avgörande i framtiden – värdet av att äga sin egen plattform med insikter om dess medlemmar. Något som Facebook och Google redan är bevis på.

Men till skillnad mot dessa tre jättar som kapitaliserar på all information de samlar in, så vet företagen som har vår plattform exakt vem som är med i deras helägda app. Så varför inte göra som Microsoft – ta kontroll över din närvaro på sociala media och vårda dina kunder, på riktigt. Utan att vara beroende av jättarnas bestämmelser, godtycke och ständiga algoritm-förändringar för att lugga dig på ännu mer marknadsföringspengar.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *