24 nya miljarder till Facebook!

facebook-addiction-pill

Zuckerbergs bolag vet verkligen hur de ska tjäna pengar på vilsna marknadsförare. Forskning från Citi Research visar att FB är den största (och smidigaste) plattformen för att göra reklam för sina appar. Det beror på att varken Google Play eller App Store har några vettiga sökvägar för att upptäcka nya appar. Visserligen har Apple nyligen lanserat sin egen lösning men med tanke på att FB har en enorm mängd följare så ligger de långt före.

Över miljarden appar via Facebook
Citis statistik pekar på att 1,15 miljarder appar kommer att laddas ner under 2016 via annonser för mobila appinstalleringar på FBs olika plattformar som Instagram, Facebook Messenger, WhatsApp och så klart FB. Det är en ökning med 33% från förra året. Och allt kommer från annonser som företagen köpt. 2015 gav det 2,8 miljarder dollar i intäkt för FB så rimligen borde det hamna runt 4 miljarder i år.

Ta kontrollen över dina följare
Med U-Tribe och PRO Buddy får du en helt egen kanal och återtar kontrollen över din närvaro på sociala media. På så vis kan du säkerställa att allt du vill kommunicera ut verkligen också når dina vänner och följare. Det gör att du kan vara specifik i dina budskap och ge dem erbjudanden och förmåner som verkligen betyder något. Det är helt enkelt du som bestämmer hur du vill prata med dina kunder.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *