Nya beska Facebook piller!

facebook-addiction-pill

Det är svårt att hänga med i Facebook alla svängar. För att inte säga omöjligt. Enbart under 2016 har FB förändrat och skruvat på sina algoritmer sju gånger. Hittills! (Kolla själv in tidsaxeln som Wallaroomedia har ställt samman.) Att det förvirrar och ställer till det för alla som använder deras sociala kanal säger sig själv. Och det är långt från alla marknadsavdelningar som hänger med och har koll på vad de får ut för sina pengar. Alternativen då? Ett är att fortsätta dansa efter Facebooks pipa. Ett annat är att ta kontrollen och äga sin egen sociala mediakanal till sina trogna följare för att på så vis säkerställa att alla nås av dina budskap. Genom U-Tribe vet du vilka som följer dig och kan ha en relevant konversation med dem. Att du samtidigt vet vad det kostar på kronan när gör inte saken sämre.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *