Bekvämligheten talar för appar i mobilen

Även om du sitter framför dator så är det smidigare och snabbare att kolla i mobilen och de appar du har laddat ner för att se vad som händer just nu. Det kan vara vädret. Vad dina kompisar gör. Eller de senaste nyheterna. Lyssna på lite musik eller bara bli förströdd av en rolig videosnutt. Fördelen med mobilen är att den ryms i fickan och att du alltid har den med dig. Redo för att plockas upp och underhålla dig när du får en minut över. På bussen, fikapausen eller när chefens snack blir för långrandigt på mötet. Allt finns där tillgängligt med ett enkel tryck på displayen.

adamblog2_reference

Klar fördel för appar i mobilen.

Den senaste undersökningen från ComScore bevisar att förflyttningen från dator och paddor till mobilen och appar går mycket snabbare än man anat tidigare. Och den förändringen i beteenden kommer att accelerera allt eftersom mobilen får mer och mer kraft och mobilnätet blir allt snabbare. Allt i kombination med smartare och mer nischade appar. Så det finns fog att säga instämma i ”Mobile first”.